Lucia i katolska kyrkan


Lucia

Idag har vi haft Lucia/tredje adventsfrukost hemma hos mig med smörgåsar, kokta ägg med kalles kaviar, te, juice och skumtomtar. Julmusik har spelats hela morgonen och det har varit riktig julstämning. Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag till flygplatsen. Efter det ska vi gå Lucia! Vi börjar i svenska kyrkan, går till katolska kyrkan, sedan till Göta Kanal och till sist till Den Glade Viking!

Irinas födelsedag

Här är lite bilder från när jag, Ramona och Irina som jobbar på vårt hotell var på San Telmo, El Faro och Achaman, de tre bästa ställena på södra delen av Teneriffa. Superkul kväll!



POWERDAY

Powerday är något som vi har en gång varje vecka. Då är vi tre guider från mitt hotell och 3 guider från grannhotellet Villa Mandi + vår chef som på förmiddagen är på vårt hotell och har massor av aktiviteter och sedan är på på Villa Mandi på eftermiddagen och avslutar till sist med ett stort MiniDisco! Det är lätt den roligaste dagen i veckan!

Spoondiving

Lek i poolen

Vi hade ingen pump...

Madrassrace!

Elin och Ramona

Jag var otroligt smidig på madrassen

Jag och Daniel tävlar

Lek i open House

MiniDisco i poolen

Titanic

Som vanligt är det Ramona som tar alla bilder så bilderna från båt-utflykten igår finns på hennes kamera. De kommer så fort jag har fått tag i dem, men så länge kan ni få den här bilden som jag hittade på facebook!


RSS 2.0