Yacht

På vår förra lediga dag åkte vi ut med en Yacht. Vi badade, snorklade, solade, lyssnade på musik och åt och drack en massa gott! Härlig dag.











Midsommardagen

Eftersom inte alla kunde vara med på midsommar på grund av att vissa måste jobba, ordnade vi en liten extra midsommar på stranden med lekar och bad, och sedan senare möttes vi och grillade på takterassen.
Midsommar x 2 = lovely!






MIDSOMMARAFTON


Svensk mat går att fixa på Mallorca också! Älska IKEA

Värdinnan Caroline

Svenska räkor!



Räkmackor, gravad lax, ägghalvor, potatissallad.. you name it!






Bananas hade fixat midsommartema med midsommarstång, massa blommor och jordgubbar!

MIDSOMMAR


Blommor till midsommarstången




Krans-makande

Vår fina midsommarstång som vi dansade runt med alla gäster. Tyvärr fick jag ingen bild på spektaklet för Lollo vår giraff-maskott var där och dansade istället för mig.. 

En extraordinär vattengympa

Caroline blir iknuffad av Tieyo. Tittar ni noga ser ni att hon flyger i luften :P

Vi på Sunwing (och två små medhjälpare på varsin sida)


Lyckodag! På lunchen fick vi nämligen äta av buffén i restauranten som serverade en massa midsommarmat!

Volleyboll på stranden: Staff vs. Guests



Vi dansade runt en mini-midsommarstång i barnpoolen

San Juan

Dagen innan midsommarafton firar spanjorerna en högtid som heter San Juan. Då går alla ner till stranden och tänder eldar och festar hela natten. Jag och Jonathans kompisar drog till en liten strand med strandbar, DJ och en massa folk. Det var riktigt kul och schysst stämning, och inne i vimlet träffade vi våra vänner svenska Johanna och spanska Sergio, som har varit tillsammans lika länge som jag och Jonathan.

Jonathan och Juanjo

Jag & Johanna

Sergio & Jonathan



Cala San Vicente

I tisdags när vi var lediga tog jag, MAria och Sofia bilen till den underbara stranden Cala San Vicente som ligger ungefär 20 minuter från Alcudia.






Efter det avslutade vi dagen med drinkar på Royal Beach.


Frozen Yoghurt och Chill på Balkongen

Efter jobbet i Måndags gick vi och åt Frozen Yoghurt. Sedangick vi hem till mig och satt på min balkong hela kvällen och bara mös och snackade. Jag är verkligen omringad av sköna människor! I love my team <3




Rancho Grande














Sjöstjärnor i underkläder




Lotta, Becka, Johanna (& Lucky)


Inga stjärnor lyser starkare än vi






Under the coconut tree


The Greatest Love Of All




Sushi & Gazpacho




"Vamos pa' la, pa' la, pa' la, pa' la discoteca"

Gissa vart vi är och äter tapas... det börjar på B och slutar på odega des Port. Surprise.

Black Swan.

Fina tjejer

Fula tjejer







Ensam är inte alltid stark

Den här lilla krabaten hittade Jonathan misskött och instängd i ett förråd. Så fort jag såg honom blev jag genast svag i hjärtat och var tvungen att ta hem och ta hand om honom! Djurälskarna Johanna som själv har 3 hundar och Rebecka som har studerat till veterinär ville mer än gärna hjälpa till så vi tog hand om honom alla tre. Han var den svagaste och smutsigaste lilla krabaten jag har sett så vi köpte skinka och hundmat som vi gav han, duschade och gjorde han fin och gav han en massa kärlek och gos! Just nu bor han hemma hos Jonathan så får vi se vad som ska hända i framtiden! Någon som vill ta hand om en liten pincher-blandning? Det är bara att komma och hämta!



Crackin Chill Pills


Vin, kvinnor och sång

 



Samling

Jag vet att det är många som är intresserade av att börja jobba utomlands med barn som läser den här bloggen, så därför försöker jag lägga upp så mycket från jobbet som möjligt. Här till exempel har vi en av våra samlingar som vi har innan varje äventyr i MiniLand. Då barnen får presentera sig och säga något personligt som till exempel favoritfärg, vad man tycker är läskigast i världen, vad man önskar sig mest av allt o.s.v. beroende på vad vi har för tema på aktiviteten.

Frozen Yoghurt

På Johannas och Rebeckas första kväll här på Mallorca tog jag med dem till llaollao. Det är ett ställe där de säljer något helt underbart som heter Frozen Yoghurt. Fruktigt och fräscht och godare än glass men en massor av toppings att välja mellan! Kommer ni till spanien så prova, ni kommer inte att bli besvikna.

Efter det gick vi hem för att ha en relaxed kväll hemma. Väldigt relaxed:

Fin parkering

Spanjorer och bilkörning alltså. Jag kom knapt in i bilen när jag skulle till jobbet. Hur svårt kan det vara att parkera RAKT? :P

Tapas tapas tapas

Ikväll är det tapas på menyn igen! Johanna och Rebecka ska bjuda ut mig som tack för att de får bo hos mig, så gulligt :)
Här är en bild på min söta mamma från förra veckan när vi hade tapasmiddag på tillsammans med Ramona!

Circus!

Prima Ballerina

Jag och mina clowner

Cirkusdirektören Sara

Lite smått nervösa djur som strax ska ut på scen

Lindansarna

"Vi är bästa vänner och vi bor i MiniLand..."

Sätt lite smak av balle på salladen


Onsdag

Igår var jag, mamma och Ramona och åt på favoritrestaurangen Bodega De´s Port och åt tapas. Mamma har varit här i snart 2 veckor och tråkigt nog åker hon hem på lördag. Men en god nyhet är att samma dag hon åker hem kommer min älskade Johanna och hälsar på i en vecka! Johanna är verkligen min trognaste besökare. Hon kom och hälsade på två gånger min första sommar här på Mallorca, en gång förra sommaren och nu kommer hon igen! Underbart! Den här gången tar hon med sig Rebecka, en söt tjej jag har träffat ett par gånger förut som det också ska bli kul att träffa igen.

Idag slutade jag tidigt, så snart ska vi gå ut och titta i lite affärer och senare gå för att se Sunwing-showen, den bästa i Alcudia ;)

Enviromental Day

Den 5 Juni var det den officiella miljödagen över hela världen. Då sorterade vi skräp tillsammans med Lollo.

I vilken tunna ska man slänga en flaska av glas?

Bravo!

Sedan gick vi för att plantera ett nytt träd på hotellet.


Alla fick hjälpa till att gräva





1 år tillsammans <3

Igår firade jag och Jonathan 1 år tillsammans.
Vi gick och åt tapas på en av alcudias bästa tapasbarer, Ca'n Punyetes. Efter det åkte vi till Vamps och sjöng karaoke, och avslutade kvällen med att dansa loss på La Nit och Banana Beach, där vi träffade många andra av våra vänner, både guider och Sunwing-folk!
Superkul kväll!



Äntligen!

Nu har mamma kommit med datorn, jag har fått tillbaka mina pengar för det som blev stulet på försäkringen, och igår köpte jag en ny kamera! Så nu kickar jag igång bloggen igen och startar med lite bilder jag tog på mitt rum igårkväll efter att jag och mamma kom hem från Palma.
Såhär ser det ut när man kommer in i rummet.
Här är min säng. Och pojkvän som kollar fotboll. 

Min älskade alldeles egna balkong!

Med utsikt över havet.

Och imorse tog jag några fler bilder:

Min underbara stora garderob med glasdörrar

Balkongdörrarna

Och en del av balkongen i dagsljus

Utsikten


RSS 2.0