Miniland!



10 September 2011 - Det ska va gött å leva

Pippers i Port d´Alcudia har onekligen Mallorcas bästa Sushi, så dit har vi gått många gånger. Deras efterrätter är också goda, men ingenting jämfört med Piero Rossi´s som ligger ute på piren. Så efter Sushin så gick vi dit och åt världens godaste chokladfonfue och och tiramisu. Man ska nöja sig med det bästa! 



31 Augusti 2011 - Jonathans födelsedag

När Jonathan fyllde år bestämde jag mig för att ordna en födelsedagsfest för honom. Till den bjöd jag in alla hans, mina och våra så det blev en salig blandning av svenskar, danskar och spanjorer.
Mina fina väninnor hjälpte mig med att fixa iordning, så hela lägenheten var fixad med ballonger och pynt, vi målade en stor banderoll som vi hängde upp, jag köpte 10 flaskor Sangria som jag serverade med hackad frukt och jag bjöd på nachos med tacoköttfärs och ost smält över, och sist men inte minst bakade jag en jordgubbstårta med äkta svensk jordgubbssylt! (tack IKEA Mallorca)
En mycket lyckad kväll.














26 Augusti 2011 - Vart jag mig i världen vänder








15 Augusti 2011 - Mega-beachparty på stranden






6 Augusti 2011 - Palma Aquarium & Golf Fantasia















5 Augusti 2011 - THE HOSPITALS AND THE EPILEPTIC BAND AID BAND

Jag har några vänner, Joel, Niklas och Mikael, som har startat ett band. De är väldigt duktiga på musik, och alla är erfarna sedan innan så nu när de skulle spela sin första spelning var stället som de var på, Vamps, helt fullt. 







3 Augusti 2011 - La Nit




2 Augusti 2011 - After-Beach-smoothies på Cinco Oceanos





1 Augusti 2011 - Strandhäng med Ramona


30 Juli 2011 - Ramonas födelsedag, Tapas & Utgång





RSS 2.0