Diaper Cake

Till Baby Showern gjorde vi en Diaper Cake att ta med till Maja. Vi rullade ihop blöjor som vi höll ihop med gummiband och snören. Över satte vi gula sidenband och knöt rosetter som vi satte fast med knappnålar. För att hålla ihop tårt-lagrerna använde vi en papprulle, en sådan som sitter innanför present-pappersrullar.

Vi köpte lite olika saker som vi stack ner på lite olika ställen i tårtan, till exempel muffinsformar som vi la strumpor i. Haklappen, mössan och pyjamasen snurrade jag runt och formade till rosor som jag sedan stack ner i tårtan. Kaninsnuttefilten rullade jag ihop och stack ner i toppen av tårtan.

1. Barnbok "Dags att sova"
2. Muffinsformar / Babystrumpor
3. Napp
4. Haklapp
5. Mössa med björnöron
6. Salva
7. Tvättservetter
8. Pyjamas
9. Snuttefilt med kanin-gosedjur



Baby Shower

Igår hade vi en överraskning s-babyshower för min svägerska Maja

Vi åkte till Oskarshamn, hem till en av hennes vänner där kalaset skulle vara. Hon hade en underbart söt bebis som hette Lily!

Majas mamma, Lily och min mamma

Det fanns fler söta småttingar på festen

Surprise!

Mamma & Maja



Playtime

Finns det en bebis därinne?

Jordgubbs- och blåbärscupcakes

Fina magen




Nya planer...

Ändrade planer, jag flyger inte längre till Mallorca...

Utan vi gör det till en roadtrip!!
Den 4/8 åker jag och min vän Julia igenom Europa ner till Mallorca! Vi åker från Kalmar runt lunch och på kvällen tar vi nattfärjan från Trelleborg till Rostock i Tyskland.
På morgonen åker vi vidare igenom Tyskland där vi tar vägen från Bremen förbi Kassel och ner till Frankfurt. Den vägen kallas sagovägen och det var där bröderna Grimm kom på nästan alla sina historier. Vi ska bland annat besöka Polle som är askungens hem, slottet i Sababurg där Törnrosa sov i 100 år, staden Schwalmstadt där sagan om Rödluvan skapades, skogen där Hans och Greta vandrade och slottet Friedrichstein som var grunden till sagan om snövit och de sju dvärgarna. Det ska bli så kul!
Sedan besöker vi staden den Köln, och första natten spenderar vi i Frankfurt.
Efter det åker vidare till Frankrike och den natten bor vi i Lyon.
Dagen efter åker vi vidare till Barcelona där vi spenderar hela dagen och på kvällen tar vi nattfärjan från Barcelona till Mallorca dit vi anländer på morgonen den 8/4 som råkar vara min födelsedag!
Det kommer bli fantastiskt!


23 Februari 2011 - Tur med vovvarna









Februari 2011 - En suecia de nuevo

Det verkar som Jonathan trivdes så mycket i snön att efter en månad kom han tillbaka!
Här sitter han nyvaken i mitt rum, dagen då vi åkte till Stockholm igen.
Gamla Stan


Vi tog Djurgårdsfärjan.









Och gick upp i Katarinahissen

Vi hälsade på kungen.

Och fikade jättebullar

Och drack ännu större kaffe latte.

Sedan gick solen ner över Stockholm

Januari 2011 - Mallorca

På Mallorca bodde vi första natten i Alcudia, där jag fixade det jag behövde göra, dvs skriva på ett papper och hämta lite saker. Dagen efter åkte vi till Palma där vi bodde på ett hotell i Playa de Palma i 2 nätter, ungefär 20 minuter utanför centrum. Första dagen i Palma åkte vi in till city och shoppade hela dagen.


Mmm! Min favoriträtt! Typiskt från Mallorca och tror knappt att det finns att beställa någon annanstans i Spanien Mörkt bröd som har blivit lätt frasigt i ugnen, och sedan fått olivolja, vitlök och tomat påstruket. Till det äter man ost (Mahonés) och skinka (Serrano), oliver och ibland ruccolasallad. 



På kvällen var det fest på torget utanför hotellet. Mysigt! Som jag har nämnt i tidigare inlägg firar ju spanjorerna alla helgdagar med musik, dans och mat and I love it. Här träffas hela familjer som bor i området på torget och grillar, umgås, dansar och lyssnar på liveband som spelar. 

Dagen efter tog vi en tur på strandpromenaden längs med stranden i Playa de Palma. Det var varmt och skönt trots att det var i Januari.


Januari 2011 - Barcelona

I Januari åkte jag tillbaka till Mallorca för att ordna med lite papper och hämta hem lite saker jag inte fick med mig från sommaren. Jag och mamma gjorde det till en weekend, och när vi mellanlandade i Barcelona hade vi 7 timmar på oss innan nästa flyg gick, så vi passade så klart på att åka in till city och ta en promenad genom staden.




















Januari 2011 Jonathan i Sverige - Stockholm










Vi besökte flera museum



En kväll gich vi till Skrapan på söder. Riktigt fin skybar med goda drinkar och skön musik, och den bästa utsikten man kan tänka sig - Hela Stockholm by night.




Januari 2011 Jonathan i Sverige - På väg till Stockholm



Januari 2011 Jonathan i Sverige - Kalmar

I december kom pojkvännen hela vägen från Spanien för att besöka mig. Första gången han fick känna på hur det är att befinna sig i minusgrader och fick känna på hur snö känns, tänk er vilken skum känsla, vi som är vana. I alla fall, blev han ett barn igen när han fick komma ut och leka i snön :P




Efteråt när han hade fått ett ton snö innanför kläderna, som fick honom att inse varför inte alla i Sverige hoppar omkring i snön hela dagarna, gick vi och åt pizzabuffé istället.


Sightseeing på Kalmar slott


Födelsedagskalas hemma för lillebror Martin och hans kusin Tilda



Uppdatering

Jag fick en kommentar om inlägget FantaSea:
Anonym: Du borde skämmas som går på sådana shower! Hur tror du tränarna får elefanterna att göra dom där konsterna? Du väljer att gå på showerna, djuren gör det INTE. Dumma människor

Svar:
Hej Anonym. Jag hade ingen aning vad som väntade när jag gick, hade bara hört att det var en bra show. Och tro det eller ej, jag håller helt och hållet med dig - det är synd om djur i fångenskap. Det gäller alla djur! Elefanter, katter, hundar, marsvin, spindlar och ormar. Tyvärr är det så världen ser ut och människor är grymma.
   Jag är säker på att någon i din omgivning har en liten guldfisk som guppar omkring i en skål så you GO FOR IT! Spola ner den i avloppet eller släng den i sjön och rädda mini-willy i paljettdräkt. Gör en god gärning! Och bli lite gladare. Så kanske du kan koncentrera dig på lite allvarligare saker som, jag vet inte, svältande barn eller utvecklingsstörda och hjälplösa människor placerade mitt på gatan för att tigga pengar? Finns massor av dem i Thailand, som tog lite större uppmärksamhet än de välgödda elefanterna på showen. Men visst. Det är synd om de elefanterna också.

Tyvärr har elefanten förlorat sin betydelse i Thailand, och man får ju hoppas att de här elefanterna har de bättre än de elefanter som bor hos skötare som knappt har råd att föda dem och låter de stå fastkedjade på gatan.


Lite efter..

Här kommer lite bilder från nyårsafton! Haha okej, jag vet. Snacka om sent inlägg. Men eftersom jag ligger efter med bloggen så vill jag ju dela med mig med så mycket som möjligt innan jag börjar blogga "på riktigt" igen, när jag åker till Mallorca och börjar jobba. Så här kommer några bilder från min nyår med en av mina bästa vänner Yasmine!













Long time no see

Här är lite bilder från juldagen. Ett av det bästa med julen är homecomingen. Nästan alla kommer ju hem för att spendera tid med familjen över jul, så då får man ju chansen att träffas!
Som här till exempel, har vi Ida från Malmö, Julia från Linköping, Yasmine från Göteborg och jag från Mallorca!





Hemma i sverige igen!










15 December 2010 Thailand - Sista kvällen

Sista kvällen gick vi och åt på den bästa restaurangen Buffalo Steakhouse (Finns flera av dem runt om i Thailand). Egentligen var vi proppmätta efter att ha ätit både förrätt och huvudrätt, men då ägaren kom och insisterade på att ge oss varsin efterrätt och kaffe kunde vi ju inte säga nej. Varför klagar jag över det här? frågar jag just nu mig själv. Snacka om I-lands problem.

14 December 2010 Thailand - One Night On Bangla















Videoklipp Från Kanotsafarin

Här är en kul video fån kanotsafarin! Thai-guiderna var så jäkla sköna :P


14 December 2010 Thailand - Kanotsafari

Ett av de bästa äventyren var definitivt kanotsafarin!

Här kan ni se öppningen i berget som vi åkte in i.

Här kan ni se skillnaden på höjden av tidvattnet. Alltså var det lågvatten när vi åkte in, det enda sättet att komma in i grottorna då öppningarna är helt igentäppta vid högvatten.

In i berget 

Ut i lagunen


Det var fullt av apor som bodde där.


Och den här lilla rackaren skrämde skiten ur oss då han helt plötsligt dök från trädet ner i vattnet, inte mer än 1 meter ifrån oss!

Här kommer han upp ur vattnet. Kolla videon längst ner i inlägget!

Och här har vi den coolaste fisken jag har sett. Den lever både i vatten och på land!
Ser ni den? Den sitter på en av grenarna.






Här är videon på de supergulliga aporna. Gud va sött dom simmar!


13 December 2010 Thailand - Wat Chalong

Ännu en moppetur - den här gången i Phuket.
Älskar den här vägskylten. 

Vi åkte ner till en liten fiskeby i söder. 




Och besökte Templet Wat Chalong.


Sticks of fortune. Här skulle man ta en burk med stickor och skaka tills en av stickorna åkte ut. Stickan har ett nummer på sig och i templet fanns en hylla med massa numrerade fack. I facken låg lappar, så när man fått reda på sitt nummer, valde man rätt lapp, och fick då sin "spådom". På Thai såklart. Jag fick min översatt av en man på hotellet: "Heheheheh not gooood. (Thailändare skrattar gärna, åt allt. Det blir lite ironiskt men i alla fall en positiv stämning :P) haha oh no no no not good this noote. You be calefuul. Hehehehe! "Det stod något om att jag ska akta mig för tjuvar, att jag har någon bakom mig som vad jag förstod följer efter mig och att jag ska vara på mig vakt. Något sådant. Jag har i alla fall inte blivit rånad eller attackerad sedan dess, så det kanske var tur att jag besökte templet den dagen!






12 December 2010 Thailand - FantaSea

En kväll åkte vi till FantaSea. Det är i huvudsak en fantastisk show med dansare, sångare, akrobater och djur: allt från fåglar till elefanter och vattenbufflar. Det var nog den mest häpnadsväckande showen jag har sett. Innan showen har man ett par timmar på sig att äta i restaurangen och gå runt i den stora parken och kolla på allt kul. Det påminner lite om Disneyland, fast på ett thailändskt vis.














Tyvärr var man tvungen att lämna kameran innan man gick in så det blev inga bilder. Men jag hittade en bild från showen så ni kan få en liten inblick i hur det såg ut:

En prins väntade på oss när vi kom hem :)

9 December 2010 Thailand - Vattengympa

Här är ett klipp från Peters vattengympa.
Kämpa Linn! Haha

10 December 2010 Thailand - Middagsdags

Linn har fått solsting och Ramona är hungrig.


9 December 2010 Thailand - La vida buena

Peter har vattengymnastik

Och Linn är hans största supporter

Let the sunshine in spelades till Peters vattengymnastik, och när han ropade ut: "Solsken! Nu vänder vi oss och hälsar solen välkommen!" så gick den i moln och kom inte tillbaka.

Lycka! Haha så söt.

"Men Ferdinand Lotta, varför leker inte du i poolen som alla de andra guiderna?"
"Jag har det bättre här där jag kan lukta på blommor chilla och läsa tidningar"

Sedan gick vi till stranden och träffade Ramona & Emma



När vi senare var på internetcafét hade ägarna en sådan hääära liten! Och Linn fick hålla!


8 December 2010 Thailand - The girls are back in town

Tillbaka i Phuket! Den här utsikten hade vi från vår balkong när vi kom tillbaka till hotellet.

Tuk-tuk mot Patong

Linn träffade en konstig kille med kilt.

Kommer ni ihåg storyn där jag irrade runt i Patong för att försöka hitta ett kontor där jag trodde Rebecka och Madde jobbade? Men kunde inte träffa Madde för hon var ledig och överraskade "fel" Rebecka? Hehe :P Här har ni i alla fall en bild på Rebecka, till vänster.
Till höger sitter Maria och henne känner jag också sedan innan, från guideskolan.

Madde & Jag

Linn & Rebecka



8 December 2010 Thailand - Och så kom solen

Detta var utan tvekan den bästa, godaste och mysigaste frukosten jag har haft.


På väg mot båten

Hej då Lanta




Phi Phi




7 December 2010 Thailand - Thaimiddag

På kvällen, efter att vi återhämtat och framför allt tvättat oss efter grottorna gick vi ut och åt middag på ett av ställena vid hamnen, som ni såg i några inlägg tidigare. Så himla mysiga restauranter, på pelare mitt ute i vattnet!
Här är jag och finska Essi som också kommer att jobba på Mallorca igen i sommar.

Elin & Linn

Det här var nog det godaste jag har ätit i hela mitt liv. Nej men i Thailand i alla fall. Riktiga nudlar med kyckling och grönsaker. Mums!

Vi började tveka på om Elin kanske sett ett videoband hon inte skulle... (ok jag hörde själv hur det lät och sådana filmer kanske hon också har sett men just nu syftar jag på The Ring alltså, haha)

Som sagt... Kolla Elin.

7 December 2010 Thailand - Going Underground

Hahahaha. Jag älskar den här bilden. Det här var när vi hyde moppe på Koh Lanta. Hon som hyrde ut mopeder litade inte på oss för 5 öre. Kolla handen till vänster på bilden, hon bara: "noooo calefuul, I show youu fiiirst!"

"Do you leally know how to dliive?? If you dont knoow you dont dlive! You have accideent!! I dont think you can dliive!"

Men jag ska visa tanten vad jag går för tänkte jag. Och så drog vi iväg!!.. i 20 km/h. Allvarligt, vi körde inte snabbare än så. Moppe efter mobbe swooshade förbi oss när vi sniglade fram på vägen. Linn satt bakom mig och peppade: "Du är så flink Lotta!! Kom igen!! Du äär sååå fliiink!!" Fy fan jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Som två fula gamla tanter satt vi där med våra hjälmar och pruttade fram i 20 km/h. Tillslut vågade jag mig upp i farten: "Håll i dig Linn! Nu ökar vi!! Nu är vi upp i 25 km/h.. 30 km/h!!"
Och sedan nöjde vi oss med det :) Herregud det är ju livsfarligt att åka moppe i Thailand, plus att det är vänstertrafik. Nej, kalla oss kärringar, men då är vi fan kärringar med krut ;)


Tillslut kom vi fram till vår destination! Där klättrade vi i en halvtimma genom djungeln. Det var hårt, fuktigt och svettigt men också sjukt spännande och kul.
Vackert vattenfall

Going down!

Fy faan. Jag kan lova att jag var räddare än jag ser ut. Totalt kolmörker. Det enda som lyste upp var våra lampor på huvudet! Åh ja just det ja, spindlarnas ögon lös också..




Bats!

Frihet! Vi var ganska skitiga och svettiga efter allt kravlande.



Utanför hittade vi en likadan spindel som de som fanns i grottorna, det kändes mer tryggt att fota utanför när man kan hålla sig på avstånd och inte är instängd med dom.

och för att ni ska få se i närbild tog jag en bild på en likadan spindel, från Ramonas kamera

Lortgrisar on the road again. Kolla in myggbetten på min axel från jumbomyggorna i djungeln 

På vägen tillbaka.

7 December 2010 Thailand - Promenad genom ett regnigt Koh Lanta




Lunch på ett av de mysiga restauranterna i vattnet

Guidning



7 December 2010 Thailand - Elefant-ridning i djungeln



















6 December 2010 Thailand - Koh Lanta

Här är vi på väg till ön Koh Lanta för att spendera en weekend med 2 vänner jag lärde känna på Teneriffa: Elin och Essi.





Framme! Elin kom och mötte oss vid båten och visade oss hela vägen till lägenheten, som låg på andra sidan byn. Det tog ungefär 3 minuter att gå. Verkligen litet och inhemskt! I love it. 

Vilken liten nussig!


Sedan åt vi middag i hamnen.

Och efter det gick vi till en supermysig bar som hette BarRacuda.

Där hade dom quiz!



5 December 2010 Thailand - Chillin

Efter 4 dagar gick vi äntligen till stranden för första gången. Det var det supermysigt, tills vi efter en halvtimma kom på att vi hade glömt solkräm och redan börjat grillas levande. Då gick vi och köpte solkräm och sedan till hotellet där Ramona, Peter och de andra jobbar och spenderade dagen där, varvandes mellan pool och skugga istället.


Freaky..

På kvällen gick vi till Ramonas neighbourhood för att se hennes lägenhet, och för att få massage hos hennes favorit massörer. Under vår vistelse i Thailand tog vi 3 massager! Det är så jäkla billigt. Och underbart. 



4 December 2010 Thailand - Nattmarknad

Titta vilken söööt medhjälpare vår taxichaufför hade :D



Ett köpcenter med rosa inslag..

Nattmarknaden




3 December 2010 Thailand - Patong

Som sagt. Vi var absolut först vid frukosten halv 6 på morgonen, eftersom vi var uppe med långt före tuppen.


Efter frukosten åkte vi in till Patong. Först och främst ville jag överraska mina två vänner, Madelene och Rebecka som jobbar där. Guiderna i Karon, där vi bor, hade försökt beskriva vägen, men det var inte så lätt då Patong är ganska rörigt. Det enda vi visste var att det låg vid ett horhus, så det var det enda vi kunde använda för att fråga efter vägen. När vi tillslut hittade fram till det lílla kontoret visade det sig att Madde var ledig den dagen. Typiskt. Vi frågade efter Rebecka och de sa att hon var på övervåningen. Vi gick upp, öppnade dörren till kontoret och sa "HEEEEEEJ REBECKA :D... eeh du är ju inte Rebecka"
"Jo det är jag"
"Eh jaha, ja ehm, här sitter du och jobbar.. fint kontor.. hehe.. ja men vi ska nog gå nu, ha det bra!" Hahaha problemet var inte att det inte var Rebecka, det var bara inte rätt Rebecka.
Bilden är en randombild från när vi gick runt och letade i Patong.

Usch. Man ju inte se maten leva innan man äter den.
Oh, thanks heaven

Iskaffe med vanilj. Mmm :)

Middag på guidernas favorit Buffalo steakhous.


Tuk-tuk!


Patong-utgång




WE ♥ DRAGQUEENS!






Hem i tuk-tuk


2 December 2010 Thailand - Framme!

Vi kom fram till Thailand kl. 08.00 Thailänsk tid. Då var hon bara 02.00 svensk tid och vi hade inte sovit en blund på planet. De första vi mötte var Evelina och Joakim. Det kändes konstigt att vara turisten och inte guiden för en gångs skull!
Vi gick in i bussen och sedan bar det av till hotellet. Vi lastade av grejerna och bytte om och gick nästan direkt igen. Onödigt att spendera mer än 10 minuter inomhus när man är i Thailand! tänkte vi, och hade sprudlade fortfarande av energi. Vi gick bort till Ving-kontoret för att se om vi träffade fler av våra vänner, och det gjorde vi, flera stycken. Ramona, min nära och kära vän som jag umgicks med på Teneriffa, jobbar också i Thailand. Hon var mitt inne i ett välkomstmöte så vi gick och tog en fika medans vi väntade. När Ramona väl var klar så vi gick och åt en lång thai-lunch med guiderna vid 1-tiden. Alltså 7 på morgonen svensk tid.
Efter det gick vi en tur till stranden och kom sedan tillbaka till hotellet. Där satte vi oss och tog det lugnt för första gången. Då kom en våg tsunami och skjölde över oss. Av trötthet. Klockan var nu 5 på kvällen lokal tid, 11 på morgonen svensk tid och vi satt bara som zombis utan att prata. Vi skulle egentligen träffa guiderna för middag vid 8, så vi bestämde oss för att sova ett par timmar bara. As if! Vi sov på timme efter timme och vaknade tillslut vid 2 på natten, totalt utvilade. Vi fördrev timmarna med att göra oss iordning lääänge, fixa kläderna onödigt mycket, och tillslut hängde vi på låset till frukostbuffén. Äntligen var det twistade dygnet över!

 Evelina, som jag lärde känna på Teneriffa & Joakim, som jag lärde känna på Mallorca






Jessica & Ramona på lunchen

Promenad på stranden


1 December 2010 Thailand - Finally

Efter att jag hade mött Linn på flygplatsen, åkte vi till min brorsas lägenhet och sov där. Dagen efter skulle vi flyga, men inte förrän på eftermiddagen, så vi åkte in till stan för att äta frukost

Och här har vi henne, min efterlängtade Linn



När jag fixade make-upen på planet frågade jag samtidigt Linn: Hur kommer det sig att du har så fin make-up hela resan? Hon vände sig mot mig och fick se det här.
Jag var clueless när hon tittade på mig, började skratta och svarade "Jeg gjør icke som du gjør i vartfall!"
 

30 November 2010 Thailand - Nu tror jag på horoskop

I planet på väg från Kalmar till Stockholm för att möta Linn.


Jag har aldrig någonsin trott på horoskop. Men så satt jag på planet och i brist på annat började jag läsa.
Alltså Linn är en av mina bästa vänner som jag inte har träffat på ett år. Och så står det så här?! Läskigt...

Hemma hos bebisarna igen





Home sweet home

Den 30: Oktober åkte jag hem från Mallorca för att spendera vintern i Sverige.
Jag har haft en helt underbar vinter här hemma, så nu börjar nästa kapitel i bloggen: En vinter i Sverige!


Ving.se


26 Oktober 2010 - Långtur till stranden







Smiiile

5 Oktober 2010 - IKEA

Ja, det finns Ikea på Mallorca. Och det är alltid lika kul!

För där kan man klappa renar...

...vara grön apa

...skaffa hundvalp

...mata hundvalp med hovmästarsås

...och äta pommes i Bohuslän!

September 2010 - Djungelfest

En kväll anordnade Helena fest med djungeltema i sin lägenhet.
När vi var backstage och funderade på vad vi skulle kunna klä ut oss till hittade jag en björn-utklädnad som jag gärna ville ha. Men jag tvekade av tanken på att björnar kanske inte finns i djungeln. Men sedan fick jag reda på att Johanna skulle vara Indian. En djungel-indian sa hon. Då bestämde jag mig för att vara en björn. En djungel-björn.






SunGarden

I slutet av säsongen var det bara jag och Thomas kvar på hotellet. Dvs 2 av 6. Som tur var är det inte lika mycket gäster kvar i slutet på en säsong heller, men i högsäsong hade det aldirig gått! Nej vi hade det lika mysigt ända in i slutet:



En vääldigt stor Bernie. Kul, det där, att han växer och krymper så enormt. Ibland 1.50 lång och här på bilden nätan 2 meter ;)

Tivoli

Spanien har väldigt många högtider. Jag antar att vi har nästan lika många i sverige, men skillnaden är att vi inte firar dem. Så for det är en röd dag hemma, så är man ju bara ledig och inget mer med det. Jag menar herregud, vi firar ju knappt vår egen nationaldag så som vi borde.
Men i spanien är det andra puckar, där ska varenda litet helgon och religös dag firas!
Den här dagen var en sådan. Hela alcudia var fullt med folk och ett helt tivoli hade satts upp.
Jag har ingen aning om exakt vad vi firade, men firade det gjorde vi!
Här är vi på en meganice restaurant som heter Sa Taverna som ligger i gamla delen av Alcudia. Det bästa är deras småplock av skinka, olika ostar och små olika röror på brödskivor som man alltid blir serverad innan maten. Annars har det fantastiskt gott kött, för att inte tala om Aliolin, mums!
 





Mingel, Bananas 2010

Det bästa utestället på Mallorca, som jag har nämt tidigare, är Banana Beer. Gå dit om ni besöker Alcudia, det är drag varje kväll men framför allt Fredag & Lördag.
Här är lite blandade mingelbilder från deras sida på facebook:


September 2010 - Ridtur med Jonathan

Ibland saknar jag verkligen att ha häst..
Vilken tur då att man har en pojkvän vars familj har flera stycken!







September 2010 - Man tar seden dit man kommer


25 Juni 2010 - Midsommar

Just det, jag har ju helt glömt att lägga upp ett inlägg om midsommar! Så här kommer de mitt i allt annat.

Niklas och Daniel klär midsommarstången

Den här gjorde vi och barnen i MiniLand tidigare på dagen

Midsommarkrans-tillverkning

Upplagt för lek

Stafett

Nutella...

och bumullspads!

Dans runt midsommarsången

till livemusik förstås!

Lollo & Bernie

20 September 2010 - Julia på besök - Roadtrip








18 September 2010 - Julia på besök - Life

Att sitta på en uteservering, dricka kaffe och spela kort med bästis. Det är livet.
Lägg till vin och tapas till det jag sa innan. Det är livet

Åh ja, lägg till pojkvän till det ovannämnda också.. 

och mysiga kollegor.. Well THIS is life!


16 September 2010 - Julia på besök - Palma

På min lediga dag tog vi bussen till Palma

Vi gick bara runt och chillade och njöt av huvudstaden hela dagen

På väg till Katedralen stog en mysitsk låda. Innuti fanns en råtta som hoppade upp och skrämde skiten ur folk. Jag räknas som folk.

Katedralen


Och så shoppade vi förstås!

Dagen avslutades på "Royal Beach" med en drink vid havet


15 September 2010 - Julia på besök - Första dagen

Första dagen då Julia var på besök, gjorde vi frukost som tog med oss till stranden och åt där tillsammans med Jonathan



Efter det följde Julia med till mitt hotell och var med mig på jobbet, bland annat facepainting:





Och efter jobbet åkte vi ut till Port de Pollenca och käkade glass på Ben & Jerrys!

15 September 2010 - Julia på besök

Den här chiquititan kom också och hälsade på i somras!


Gafapasta




DATUMEN STÄMMER INTE

Som sagt: Jag håller på att ta igen det jag inte har skrivit om, och börjar alltså där jag slutade. Så om ni blir förvirrade att ni läser inlägg från i somras, var inte det. Så fort jag har fått med allt som hände i somras på bloggen, kommer jag att skriva i nutid! Så när jag åker till Mallorca igen, som jag gör den 9 April, så kommer jag uppdatera bloggen som vanligt.
Och på tal om Mallorca: Den här gången ska jag jobba på ett nytt ställe: Sunwing i Cala Bona! Cala Bona ligger på vackra östkusten, ca 40 minuter med bil från Alcudia där jag jobbade förra och förr-förra sommaren.

Cala Bona:



Sunwing Resort Cala Bona

MiniLand


RSS 2.0